Buscamper – Pride of Europe

Ultieme vrijheid moet geen beperkingen kennen. Met onze Wicked bus-camper ervaart u dit als met geen ander kampeermiddel. Door zijn compactheid kunt u met de camper nagenoeg overal komen en heeft u toch alle gemakken bij de hand. Of u nu in het drukke stadscentrum van Parijs rijdt of op uw gemak richting de Noordkaap trekt; de camper is te hanteren als uw personenauto. Hoe fijn is het om na een dag genieten van nieuwe omgevingen, een plaats op te zoeken voor de nacht, uw stoeltjes uit te klappen en onder het genot van een gekoeld drankje de dag nog eens door te nemen?

Onze bus-campers zijn geschikt voor maximaal twee personen en van alle benodigde gemakken voorzien. Zoals: radio/cd speler met usb-poort, bluetooth en de mogelijkheid om verbinding te maken met uw smartphone (vergeet dus vooral uw eigen feeling good muziek niet mee te nemen). Verder een koelkastje, kooktoestel, kook- en keukengerei, stoeltjes, tafeltje en niet te vergeten een heerlijk tweepersoonsbed.

De WickedStyle eenheden zijn allemaal voorzien van een uniek design en per thema te huur. Bereidt u dus wel voor op een hoop aandacht onderweg. Dit zal u zowel onderweg ervaren, als op uw overnachtingsadres.

Voor vertrek van de bus-camper wordt deze geheel nagekeken door onze vakkundige mensen. En ook bij thuiskomst volgt een controle. Mocht u onverwachts toch nog technische problemen hebben tijdens uw reis, dan helpen wij u samen met de ANWB weer op pad.

Door onze jarenlange ervaring met reizen binnen Europa kunnen wij u uitstekend informeren en voorzien van nuttige tips. Het maakt dan niet uit of u nu naar Scandinavië trekt, de rots van Gibraltar op de foto wilt zetten of een rondje Adriatische Zee doet.

 

Vintage Caravan – Summer of 68

Speciaal voor vakantiegangers die de hand op de knip willen houden bieden wij de WickedStyle budget caravan aan. Onze budget-caravans zijn gebruikte caravans die in zeer goede conditie zijn. Ze lijken wel een beetje op de retro caravans, alleen zijn de budget caravans nog redelijk standaard. Heel veel kampeer genot, voor heel weinig geld dus.

Onze budget-caravans zijn allemaal voorzien van een complete kampeeruitrusting. Ook zit er standaard een luifel bij. U neemt dus in principe alleen uw kleding en beddengoed mee.  Optioneel kunnen wij er voor zorgen dat de caravan op uw kampeerplaats in Zeeland wordt geplaatst en weg gehaald. Hier zitten wel extra kosten aan verbonden.

De budget-caravans zijn in het laag en midden seizoen te huur per week, weekend of midweek. In het hoogseizoen vanaf minimaal 2 weken.

Door onze jarenlange ervaring met reizen binnen Europa kunnen wij u uitstekend informeren en voorzien van nuttige tips. Het maakt dan niet uit of u nu naar Scandinavië trekt, de rots van Gibraltar op de foto wil zetten of een rondje Adriatische zee doet.

Adventure Trailer – Dream of David Livingstone

Het concept van de adventuretrailer is ook door de oprichter van WickedStyle meegenomen uit Australië. Een compacte tenttrailer die voorzien is van alle kampeergemakken en door zijn grote bodemvrijheid ook geschikt om de verharde weg te verlaten. Met onze tenttrailers kun je dus echt op avontuur, vandaar de naam “Adventure Trailer”.

De adventuretrailer is voorzien van een Chuckbox waarin men alle keukenbenodigdheden kan terugvinden. Deze Chuckbox is gemonteerd aan de achterzijde van de trailer en door zijn slim ladesystheem heel handig in gebruik.

Op het dak is een daktent gemonteerd die met 1 hand binnen een minuut is op te zetten. De daktent is voorzien van een trapje en een vast matras welke plaats bied aan twee volwassen personen. Aan de voorzijde zit een koelkast en bergruimte.

De trailers zijn zo compact en licht dat je bijna niet merkt dat er iets achter je auto hangt. Het brandstofverbruik wordt amper beïnvloed en tijdens een testreis, zomer 2016 naar Portugal, kwamen wij er achter dat de meeste tolsystemen de trailer niet zien waardoor hij gratis achteraankomt. Ook als je alleen op avontuur wil is de adventuretrailer een uitkomst. Je kunt hem namelijk heel makkelijk alleen hanteren en opzetten.

De adventuretrailer wordt ready-to-go verhuurd. Dat wil zeggen dat je alleen je witte kentekenplaat, wat boodschappen en je slaapspullen moet meenemen. Dan kun je op avontuur!